• customers
  • customers
  • customers

Napa Sampeyan Milih Kita

Kekuwatan perusahaan

Kanthi luwih saka 2000 kothak persagi pabrik mandhiri, dilengkapi desain lokakarya lan riset mandiri, bengkel cetakan, bengkel produksi, bengkel pangiriman, lsp.

rincian â – –

Tim profesional

Kita duwe tim kerja profesional, inti digawe saka wong sing duwe profesional kanthi kemampuan profesional lan pengalaman sing akeh.

rincian â – –

Dhukungan teknis

Perusahaan kita duwe tim desain sing kuwat, sing bisa ngrancang gaya anyar miturut syarat pelanggan lan mbantu pelanggan nggawe merek dhewe. Kabeh gaya bisa disesuaikan kanggo mbantu para pelanggan nindakake paling apik.

rincian â – –

Volume Sales

Pabrik kasebut duwe output bulanan luwih saka 300.000 set, produk diekspor menyang luwih saka 100 negara ing saindenging jagad.

rincian â – –




  • Kursi tutup

    Kursi tutup

  • Pandu rodha Panutup

    Pandu rodha Panutup

  • Kepala liyane pinggul liyane

    Kepala liyane pinggul liyane

  • Lumbung Kothak

    Lumbung Kothak

Babagan awake dhewe

Yijia yaiku a perkitaahaan iku nggabungake ryaikuet lan pembangunan, produksi lan dodolan saka okanggomotif njero ruangan produk. Iku yaiku uga siji saka ingggg skala gedhe pabrik saka bantal, jog tutup, tutup sirah bantal lan sikil pad Lumbung kothak inggg ingggg domestik dhuwur kelas pasar. Singggcere, layanan, teknologi nulungi kita kanggo menangg sarujuk komentar deninggg ckitakanggomers inggg ingggg pasar . Banget kualitas, ingggdependent ryaikuet lan pembangunan, lan sempurno layanan yaiku ingggg dhasar saka Yijia sikilhold inggg ingggg aukanggo produk ingggdkitatry. "Ckitakanggomers pyaikuanan, ajining diri pyaikuanan, kwalitase pyaikuanan, layanan pyaikuanan & # 8221; yaiku kita perkitaahaan's langgeng prasetya kanggo ckitakanggomers. Kita bakal nyedhiyakake mewah produk lan sempurno layanan kanggo kita ckitakanggomers.
Maca liyane

Produk Unggulan

Kabar paling anyar